Jag funderar på om tiden börjar bli mogen att bygga en chopper, en chopper i dess ursprungliga bemärkelse. Dvs då man tar en originalhoj och choppar men änvänder de få delarna som man kan återanvända. Hur är det med Dynahojjarna, visst är den primärtransen kortare (avståndet mellan vevaxel och växellådans huvudaxel är kortare än på andra BT)? Kanske inte så lyckat? Växellådan är väl lustig med fäste för sving och annat elände, kanske svårt att använda och få det snyggt?

Vilken hojj skulle vara ett bra utgångsmaterial? De hojjar som har gummiupphängd motor har ju TC utan balansaxlar. Då kan man ju använda en "vanlig" HD-chopperram.
Då är ju Glidehojjarna ett bra utgångsmaterial men när man klär av en moderna Electra eller Roadking så ser ju allt förskräckligt ut, det blir väl bara drivlinan som man kan använda, och då blir det ju inte någon större vits?
Softtailhojjarna som har balansaxelmotorn har ju nackdelen att mototfästena kräver en annan typ av ram och riktigt så snygga är de inte heller?

Vad tycker the best and the brightest?