Måste bara få berätta en liten episod med våra kära farbror blå som hände mig förra Söndagen 29/9.

Skulle ut med HDCS distrikt b och köra sista rundan för året. (jag kör fortfarande, har inte ställt in bågen än)
Turen skulle gå från Preem i Skurup kl 11 och skulle träffa två andra åkare på Statoil i Staffanstorp för att åka tillsammans ner till Skurup!
Drog igång bågen lite över nio på morgonen och körde ner och tankade upp för jag visste inte hur lång runda vi skulle ut på.
Kör en bit från macken och ser att en polisbil kör på en av parallellgatorna till den jag kör på, dom kör upp till ett stopp och svänger ut efter mig med ca 400 meters avstånd.
Jag håller mina 50 kmh som det är på denna vägen och helt plötsligt är dom ifatt och blinkar och låter.
Kör in på en av sidogatorna till ett villaområde, hittar friläget samtidigt som jag tänker "shit nu åker jag på piporna" stänger av snabbt innan dom kommit ur bilen. Jag slänger ut stödet och bockar mig ner för att stänga soppekranen och när jag tittar upp står där TRE poliser och omringar mig.

Polisen till vänster om mig frågar mig med skarp röst " och hur var det här då?????"
Jag svarar " Jo tack Söndag morgon och solen skiner, själv då?"
Lite vacklande tycker herr polis att jag ska bara ta det lugnt för dom hade sett färgerna på min jacka och trodde jag tillhörde en av dom stora klubbarna!

(Jag är inte med i någon klubb samt att min klädsel var min svarta Harley jacka samt en skinnväst utanpå utan några märke)

Jag berättade i lugn röst för dom att vi har tre allvarliga fel med polisens påstående!
1: Det finns ingen av dom stora klubbarna som har orange färg i sina klubbfärger!
2:Vill inte verka otrevlig på något sätt men jag kan inte tro att svenska polisen anställer analfabeter som inte kan läsa att det står Harley Davidson på jackan!
3:Om jag varit med i någon klubb hade jag haft ett ryggmärke!

Efter dessa påstående från mig var det inte så mycket med någon av det tre poliserna så dom tyckte då att när vi ändå har dig här kan du få blåsa och visa kortet.
Visst sa jag och drog fram kortet och precis innan jag ska blåsa sa jag att det var tur att jag inte tog en godnattwhiskey kvällen innan.
Det resulterade i att en av de andra poliserna helt plötsligt fick för sig att göra en "grundlig" kontroll på mitt kort och alla nummer på bågen han kunde hitta.
Efter tjugo minuter ca sprakade till i hans radio på axeln och sa att allt var i sin ordning.

Dom var lite sura när dom körde och inte kunde kamma hem något på mig eller bågen. Tror ni att denne svensken var glad att dom glömde titta in i piporna som inte har något i sig i form av ljuddämpning!!!!!